I am Frida Jansson

Alla inlägg den 7 februari 2011

Av Frida - 7 februari 2011 10:40

Alla har vi olika erfarenheter och bär en smockfull ryggsäck som innehåller olika beroende på vad vi varit med om. När man nått en viss gräns för vad man själv tål och värdesätter sig själv högre än man någonsin trodde var möjligt, det är då man sätter stop!

Om man varit med om samma sak ett flertal gånger med olika personer inblandade så lessnar man till slut. Det gjorde jag. På det mesta som inte var bra för mig. Jag fick nog, tack och hej!


Varför ska jag finna mig i situationer där min kropp fylls med känslor av obehag?

Varför ska jag tolerera att få skit slängt i ansiktet på mig när jag vet att jag inte gjort något fel?

Varför ska jag vara stark och stå pall för hårda ord jag inte förtjänar?

Bara för att du inte vet vad du gör just då?


Tyck gärna att jag är en egotrippad bortskämd snorunge som tycker att allt ska handla om mig. Men jag vet hur jag vill att mitt liv ska se ut, jag vet hur jag vill ha det. Och det tänker jag fan inte skämmas för. . . . . . Det är svårt att bygga upp ett förtroende igen.



Running from the street lights
Shining on the grave
Once you've had the good stuff
Never gonna fill you up
I wanna be the one who
Gives them all a whirl
And gives them all the finger at it
Just a little taste of it

This could be the end.........

Av Frida - 7 februari 2011 10:10

Det blev visst en omedveten bloggpaus. Jag har varken haft tid eller lust.


En kombination av alldeles för mycket jobb, en bortsprungen liten hund, förlovning och till slut och äntligen en återfunnen liten hund. Lilla Kurt kom äntligen till rätta. Efter sex dagar ute i kylan gav han med sig till slut så att vi kunde få hem honom. Han har nu lärt sig hur fantastiskt det kan vara med en vardag som i stora drag går ut på att ligga i soffn och ha det jävligt skönt. Älskade lilla Kurt! <3


Jag väntar fortfarande på besked om mitt nya schema, jag vet att det kommer och det är i stort sett det som får mig att orka fortsätta. Jag älskar mitt jobb! Det gör jag verkligen, men inte till vilket pris som helst. Att jobba från morgon till sen kväll sex dagar i veckan är inget jag strävat efter. Men det kommer bli bättre, och så länge jag vet det går det bra.


Så blev hon förlovad, vad kan jag säga mer om det än att jag är lycklig över det?

Hej jag heter Frida och jag ska bli gift!


En kortfattad uppdatering om vad som skett...  Hörs snart igen. !!



Ovido - Quiz & Flashcards