I am Frida Jansson

Alla inlägg den 22 mars 2011

Av Frida - 22 mars 2011 16:55

Att gå på Ica strax innan kl fem en vardag är väl ungefär lika smart som att gå på Ikea en löningshelg, eller att pressa citron i sitt eget öga, eller att sätta en kniv i sin egen knäskål. Vem gör det?! Ingen!

Men alla ska på Ica efter jobbet. Allra helst folk som hämtat sina ungar på dagis. Och precis just då, när dom kommer från dagis och ungarna är trötta och hungriga, då ska det handlas mat. Och precis just då, när det ska handlas mat, då kommer ungarna på att dom absolut måste ha glass. Och får dom inte sin glass så skriker dom. Dom skriker så in i helvetes jävla högt. Enda tills världens kanske fulaste och tröttaste mammor inte orkar stå emot skriken längre och ger med sig utan att fatta att det är deras eget fel att ungen skriker. Att dom gjort sina små söta trollungar till fula, snoriga bortskämda skitungar!!

När ungarna sen har valt sina glassar och de fula trötta mammorna handlat klart och står i kön till kassa så kommer dom på att dom glömt något. Sjävklart! Hallå!!!! Det är din tur nu och du har gått ifrån kön och lämnat din kundvagn och dina fula snoriga skitungar precis framme vid kassan för att ingen ska ta din plats. Jävla idiot! Det är ju tur att ungarna är fula, snoriga och bortskämda för annars kanke någon snor dom. Nej men jag står gärna här och väntar tills du kommer tillbaka och jag till min förbannelse ser att det du glömde var Hänt Extra! Tack för den. Jag väntar gärna. Eller hur. Ja men det gör jag ju. Så klart. Eller??



Jag älskar barn egentligen och längtar tills jag får egna. Men just idag, just nu, så är jag så jävla glad att jag inte har några fula, snoriga, bortskämda skitungar!!!

Ovido - Quiz & Flashcards