I am Frida Jansson

Alla inlägg under november 2010

Av Frida - 4 november 2010 21:06

Idag har jag varit på äventyr med bästaste Atterhag. Hon skulle uträtta lite ärenden och det hela avslutades med att jag blev bjuden på lunch. Kan det bli bättre? Nej jag tror inte det. Vi beställde båda sallad och jag kapade hennes rakt av i stort sett. Om man bortser från dom gröna sovsäckarna som låg i olja. Eh?

Lunchen smakade i alla fall utsökt men det var på tok för mycket för att jag skulle få i mig allt så jag fick med mig i stort sett allt i en låda hem. :) Perfekt för då har D lunch imorgon!



  

En otroligt fin Atterhag.

 

  

En sjukt stor sallad!

 

  

Och en lite för glad jag.


Jag är extra glad idag för imorgon kommer min mormor och moster och hälsar på!

Det ska bli sjukt kul att träffa dom. Min mormor var det ett helt år sedan jag träffade. Så för att fira att dom kommer så har jag bakat ikväll och det här är vad jag tänker bjuda på.



 



  



Nu ska jag måla naglarna och sen hopp i säng för imorgon bitti ska vi simma!


(P.s. Jag har införskaffat ny daror. Den senaste bärbara från HP. Men kruxet är att jag inte fått igång mitt internet där än så det känns rätt ovärt med den just nu. Mer om det imorgon. D.s.)


Hej!

Av Frida - 3 november 2010 12:13

För en tid sedan fick en vän till mig veta att hon skulle ha stambyte i sitt badrm. Hon har två katter som hon inte riktigt visste vart hon skulle göra av eftersom hon själv inte ens kunde bo hemma. Så hon ringde till mig och frågade om vi kunde ha dom och jag sa ja innan jag ens frågat D. Men det var ju såklart för att jag vet att han älskar pälsiga djur lika mycket som jag. Tre dagar senare kom hon med de pälsbeklädda sötnosarna som det nu var sagt skulle bo hos oss i ca fyra veckor. Någon veckas försening hade vi nog räknat med, det är ju trots allt stambyte i en hyresrätt vi snackar.

Hur som helst Så är katterna hur mysiga som helst. Minstingen hade min vän döpt till Catta. Hon är så liten och späd att hon fortfarande ser ut som en bäbis så henne bytte jag snabbt namn på till Lillis. Bara blev så :P Man kan ju inte kalla sin katt för Catta.:( Cattis är väl en sak. (Säger jag bara för att Atterhag och hennes Mr döpt sin katt till det). Inte för att den stora katten har speciellt originelt namn heller. Hon heter nämnligen Psycho. Hmmm? (Hoppas du inte tar illa upp E :P). Psycho döptes snabbt om också och kallas nu mera Fåret av mig och D. Hon har samma kroppspråk som ett får när hon rör sig :). 


Fyra veckor blev fem, fem veckor blev sex. I Söndags hämtade hon dom och jag tror att det var sista dagen på åttonde veckan. ! Hade jag fått bestämma så hade hon inte fått hämta dom alls. Vi har fäst oss så otroligt mycket vid dom! Det var hemskt och se henne bära iväg med dom i kattburen, ut genom dörren och ner för trapporna. Visserligen bor hon granne med min fru och det är inte så att det är speciellt långt att gå dit och hälsa på. Men det är väl för fan inte samma sak?!


Jag saknar att Fåret ligger bredvid mig och kurrar när jag vaknar. Jag saknar att Lillis blir så glad när man kliver upp att hon springer efter en vart man än går och pratar med en så fort man säger något till henne.  Jag saknar att leka apport med Lillis. Jag saknar att ge Fåret skinka och höra henne låta som ett hungrigt lejon när hon äter den.  Så vad säger ni? Dags för Fridde och D att skaffa katt?! Tror det va? 



 



 



   



  


Av Frida - 2 november 2010 10:11

I vanliga fall stoppar jag oftast ner tassarna i sådana här skor.


  



Men nu har Fridde slagit på stort och tänkte vara fin på Bandit-båten, så jag har köpt dom här som jag nu mera pressar i mina stackars små tassar i dagligen för att lära mig att gå i dom. Än så länge kan jag stå i dom och det är rätt bra känner jag! ;)


  

Av Frida - 2 november 2010 09:30

Jag är helt kass på att skriva här nu! Men till mitt försvar flyttade mamma och pappa igår och eftersom jag inte har ett jobb att gå till så har jag hjälpt dom de senaste dagarna. Helt mör i kroppen men det är bra för då behöver jag inte ha ångest för att jag inte tränat de senaste dagarna..


Har mycket som snrrar i huvudet just nu så jag lägger upp lite låtar istället så återkommer jag!


Tjing!!!!












Ovido - Quiz & Flashcards